Dakdekker Huizen

Bij de dakdekker uit Huizen kunt u rekenen op vakkundigheid

Heeft u problemen met uw waterleidingen of riolering? Schakel dan een ervaren dakdekker in om dit zo snel mogelijk op te lossen. De dakdekker uit Huizen staat 7 dagen per week voor u klaar, neem dus direct contact op. Bij spoedgevallen kunnen wij snel ter plaatse zijn, ook in de regio Amsterdam en Almere.

Van alle markten thuis

Niet alleen bij lekkage of verstopping kunt u S.K. Fleur inschakelen, ook voor het installeren van CV ketels, airconditioning et cetera zijn wij u graag van dienst. Dit kan van pas komen wanneer u gaat renoveren of een nieuwbouw woning heeft gekocht. Kenmerkend voor ons bedrijf is dus onze veelzijdigheid. U vindt bij ons alle expertise onder één dak. Zo kunnen wij het volgende voor u doen:

  • Reparaties (ook bij spoed)
  • Onderhoud en aanleg van leidingen
  • CV ketels installeren en onderhouden
  • Waterleidingen aanleggen en ontstoppen
  • Uw daken herstellen of renoveren

Dakdekker HuizenAltijd een passende oplossing

Wij bieden dus een totaalpakket aan en bieden voor iedere situatie wel een passende oplossing! Wilt u meer weten over de dakdekker uit Huizen? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord. Ook komen we vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken. U zult al snel merken dat wij met veel enthousiasme en vakkundigheid aan de slag gaan!

   Contact      Diensten