Loodgietersbedrijf Amsterdam

Welkom bij het ervaren loodgietersbedrijf uit Amsterdam

Heeft u problemen met uw waterleidingen of riolering waardoor er lekkage is ontstaan? Of wilt u gaan renoveren en moeten er nieuwe leidingen worden aangelegd? Schakel dan het betrouwbare loodgietersbedrijf uit Amsterdam in. Wij komen bij u op locatie om uw problemen snel en vakkundig te verhelpen. Hieronder leest u meer over onze dienstverlening!

Kenmerkend voor S.K. Fleur is het feit dat wij zeer allround zijn. U vindt bij ons alle expertise onder één dak en hoeft dus niet verder te zoeken. Zo kunnen wij het volgende voor u doen:

  • Reparaties (ook bij spoed)
  • Onderhoud en aanleg van leidingen
  • CV ketels installeren en onderhouden
  • Waterleidingen aanleggen en ontstoppen
  • Uw daken herstellen of renoveren

Daarnaast staat een goede communicatie bij ons hoog in het vaandel. Wij bespreken uw wensen uitvoerig en gaan pas aan de slag wanneer alles is besproken. Betreft het een groot project, dan geven we natuurlijk een indicatie van de tijd die wij nodig hebben. Bij het loodgietersbedrijf uit Amsterdam weet u dus altijd waar u aan toe bent.

Loodgietersbedrijf AmsterdamKies voor de totaaloplossing!

Kortom, voor een totaalpakket aan diensten bent u bij ons aan het juiste adres, van afvoer tot centrale verwarming. Bij een spoedgeval staan wij direct voor u klaar. Ons loodgietersbedrijf is werkzaam in Amsterdam en in heel Almere. Woont u in deze regio en heeft u onze expertise nodig? Neem dan direct contact met ons op, wij zijn zeven dagen per week bereikbaar.

   Contact      Diensten