Verstopping Almere

Verstopping in Almere? Onze loodgieters zijn snel ter plaatse!

Wanneer u last heeft van lekkage of verstopping in Almere kunt u rekenen op de diensten van S.K. Fleur. Wij hebben ervaring met het repareren van waterleidingen en kunnen complete installaties uitvoeren op het gebied van water, gas en riolering. Ook kunt u ons inschakelen wanneer u een nieuwe CK ketel wilt installeren. Bij ons vindt u dus alle expertise onder één dak!

Wat kunt u van ons verwachten?

Schakelt u onze hulp in, dan hoeft u nooit lang te wachten. Onze loodgieters werken namelijk 7 dagen per week en 24 uur per dag. Gaat het om een spoedgeval, dan kunnen zij in korte tijd bij u zijn. Kenmerkend voor S.K. Fleur is niet alleen deze uitstekende service, maar ook het feit dat wij een totaalpakket aanbieden. Zo kunt u niet alleen op ons rekenen bij verstoppingen, ook leggen wij leidingen aan, onderhouden we uw daken en lossen we storingen snel op.

S.K. Fleur bestaat uit een team van specialisten met veel ervaring. U kunt er op rekenen dat wij vakkundig te werk gaan en altijd luisteren naar uw wensen. Een goede communicatie staat daarom altijd centraal. We bespreken vooraf onze werkzaamheden en zijn continu bereikbaar voor vragen. Zo weet u waar u aan toe bent en komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Verstopping AlmereMaak een afspraak

Wilt u snel van uw lekkage of verstopping in Almere af? Schakel dan de hulp in van een ervaren loodgieter die snel ter plaatse kan zijn. Neem direct contact op om een afspraak te maken. Ook wanneer u in Amsterdam woont, kunt u gebruik maken van onze dienstverlening.

   Contact      Diensten